Grillbuffet dækker dit behov for lækkert kød i København

0

En faldende fedtdråbe sætter ekstra liv i flammerne. Kødet er stegt præcis, som det skal steges. Det afslører farven, da kniven skærer gennem oksefileten. Lyserødt. Det kommer hen ved siden af alle de andre lige så lækre stykker kød, der bare venter på at blive spist. Duften sætter for alvor dit mundvand i gang.Alle elsker et godt stykke grillkød. Også selvom det kan være besværligt at sætte gang i kuldet, når man bor på tredje sal i København. Heldigvis er der alternativer, hvis vejret eller udlejeren ikke tillader, at du tænder op grillen. Du kan nemlig tage på Restaurant Ilden. Den hyggelige atmosfære, lækre duft og ikke mindst lækkert, kød er der ikke sparet på. Tværtimod.

Kullet er købt, og grillen er gjort rent

Du kender det sikkert godt. Du har købt kødet og alt, der hører til. Men lige da du åbner for grillen, opdager du det. Du har glemt at købe kul, og grillristen ligner noget, der er løgn. Så er der pludseligt meget langt til det måltid, du havde glædet dig til. Det slipper du heldigvis for ved at tage på grillbuffet. Maden er klar, så snart du sætter dig til bords. Og der er masser, hvor det kommer fra. Grillbuffeten har mere end 15 forskellige slags kød på menukortet: oksefilet, spareribs og det mere eksotiske kænguru er blot 3 af de 15. Du kan endda bygge din egen mini-burger med de lækre ting fra buffeten, den kæmpestore salatbar og tre forskellige saucer. Selvfølgelig er der også pommes frites og forskellige varme retter. Det er sjældent, at man kan servere sådan et udvalg, når man griller derhjemme!

Alt inklusivt, når aftenen skal være speciel

Når du nu alligevel hjemmefra, kan du gøre aftenen endnu mere unik. All inclusive menuen indeholder velkomstdrink, forret, vin og vand og dessert – og naturligvis den store buffet.

Share.

About Author

Comments are closed.