Gør polterabenden lidt sjovere med personaliseret tryk på tøj

0

Tøj der gør festen lidt mere underholdende

Står et af livets store dage for døren, og skal der i den forbindelse arrangeres en polterabend, er der mange ting, der skal planlægges. Mad, underholdning, måske en tur i byen og selvfølgelig udklædning. Uanset om festen skal holdes for bruden eller gommen – eller måske dem begge, så er det altid en stor begivenhed – og med en skræddersyet hoodie eller T-shirt kan dagen blive lidt sjovere.

En trøje med et sjovt tryk kan være dagens uniform for bruden og gommen såvel som deres venner og familie, således at der ikke hersker nogen tvivl om, hvad I fejrer, når I går på gaden, er ude at spise, hygger jer med en eller anden aktivitet eller færdes i nattelivet.

Skræddersy festens tøj

Hvilke farver, tøjet skal have, og hvilket tryk der skal være på tøjet, er helt op til jer, der planlægger polterabendfesten for enten bruden eller gommen. Måske er de kendt for at sige et eller andet skørt, som kunne være sjovt at få foreviget, måske har de en yndlingsfarve, måske findes der et sjovt billede af brudeparret, der kunne være helt perfekt at få trykt på trøjerne – uanset hvad man vælger, vil det helt sikkert være et hit for bruden såvel som gommen.

Derudover er tøjet også et godt minde, som brudeparret efter brylluppet kan tage frem og dermed mindes den forhåbentlig god dag sammen med deres venner og familie.

Så sæt hovederne sammen næste gang en polterabend skal planlægges og find frem til det sejeste og sjoveste personaliserede tryk på tøj, og gør lidt ekstra ud af en dag, der i forvejen er lidt ud over det sædvanlige.

 

Share.

About Author

Leave A Reply