Gode råd når I er på jagt efter afbudsrejse

0

Finder I det rette tilbud på en afbudsrejse, er der mange tusinde kroner at spare ved at booke årets ferie på den måde. Her har vi skrevet lidt om, hvordan du finder frem til det bedste tilbud på en afbudsrejse.

Hvad er en afbudsrejse?

Grunden til, at afbudsferier kan sælges billigt, er, at andre feriegæster har meldt afbud, eller at rejserne simpelthen ikke er blevet solgt. Tæt på dagen for afrejse vil både flyselskabet og rejseselskabet gerne have fyldt pladserne, så der ikke skal være tomme sæder på flyet eller ledige værelser på hotellet. Derfor kan man købe rejsen til en reduceret pris i forhold til, hvad rejsen normalt koster.

Hvor meget kan man spare?

Hvor meget, du sparer på en afbudsrejse, kan variere en del. Somme tider sættes prisen meget lavt fra starten, og andre gange bliver den lavere, jo tættere man kommer på dato for afrejse. Hvis du har is i maven og tør vente til det sidste øjeblik, kan du derfor være heldig at spare mange penge – måske helt op til 60 – 70 % af normalprisen. Du bør dog være obs. på, at rejsen kan blive solgt for næsen af dig. Slå derfor til, når både pris og rejse føles rigtig i forhold til det budget, du havde i tankerne.

Hvor finder jeg en god afbudsrejse?

Der er ingen tvivl om, at internettet er blevet det sted, man booker sin rejse. Derfor skal du starte din jagt på en afbudsrejse online. Kig på forskellige sider og find ud af, hvor der er det mest overskuelige overblik. Tænk også over hvor du vil booke rejsen. Det billigste selskab er ikke altid det bedste. Overvej også om du fortrækker afbudsrejser med all inclusive, hvor der er mad med i prisen. Det er også en god ide at nærlæse, hvad der følger med i prisen, så du ikke ender med at føle dig snydt.

Vær klar til at tage afsted med kort varsel

Hav gerne kufferterne fremme og badetøjet klar. Når du vælger at booke en afbudsrejse, skal du ofte rejse med kort varsel.

Share.

About Author

Leave A Reply