GHD Glattejern tilbud

0

GHD laver de bedste glattejern og her får du et super tilbud på et kvalitetsglattejern fra GHD!

GHDs Scarlet Collection Deluxe Limited Edition Box inklusiv miniføntørrer

Styleren der dækket med dyb-røde varmeplader, og leveres med en opbevaringstaske i samme forførende farve, samt et ghd varme-omslag som kan klikkes af og på tasken. Varme-omslaget kommer i samme farve som opbevaringstasken, og har desuden et flot Scarlet emblem på forsiden.

Der skal ikke herske tvivl om at Scarlet Collection er ghd’s bud på hvordan en ghd styler ville have set ud i det luksuriøse upperclass-miljø fra 1920’erne. Til at demostrere hvad ghd selv har tænkt ved denne styler, kan et billed ses her!

ghd Scarlet Collection er baseret på ghd Gold styler, der er en ny og opgraderet udgave af den ultrapopulære ghd IV styler.
ghd Scarlet Collection Deluxe indeholder:

  • Den eksklusive Limited Edition ghd Scarlet Collection styler.
  • Forførende varmeresistent, elegant clutch-taske til glattejern og hårclips, i flotte røde farver. Kan også bruges som gå-i-byen-taske.
  • Ekslusiv, stofbetrukket opbevaringskasse i dyb-rød farve på ydersiden, og sort invendig med et Scarlet Collection emblem.
  • 2 stk. ghd Hårclips, som gør styling af håret endnu nemmere.
  • Beskyttelsescover til varmepladerne, så man hurtig kan ligge glattejernet fra sig uden, hvis man har travlt.
  • Mini føntørrer fra ghd i sort med røde farver og Scarlet Collection logo.

Nye forbedrede varmeplader:
ghd Scarlet Collection glattejernet har de samme varmeplader, som du kender fra GOLD classic glattejernet, bare i dyb-rød og der stadig er strømlinede og som har fået en nano-silver belægning som sikrer at glattejernet glider let gennem håret.

Flere og flere bruger også deres glattejern til at lave krøller og derfor er tromlerne på dette glattejern ekstra afrundede så det er endnu mere effektive til at lave smukke bløde krøller i håret.

Når du køber Scarlet Collection glattejernet vil dine varmeplader være DYB-RØDE i stedet for gyldne.

Samme features som i ghd Gold Classic:
Ligesom ghd Gold Classic har Scarlet Collection indbygget spændingsomformer som gør at man kan bruge det overalt i verden uanset hvilken spænding der er i stikkontakterne.

Derudover er der også indbygget sleep mode funktion som gør at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter hvis det ikke har været i brug. Styleren tager kun 20 sekunder om at varme op, og bliver ikke varmere end 175-190 grader, som sikrer at håret ikke tager skade.

Den sidste nævnværdige funktion Scarlet Collection tilbyder er ghd’s “Alarmfunktion”, hvilket advarer dig hvis styleren bruges i områder der enten er for kolde eller fugtige, så man ikke ødelægger mekanikken.

Share.

About Author

Leave A Reply