Funktionelt træningstøj fra Newline

0

Militæret er den store inspirationskilde, og tøjet er derfor både funktionelt og praktisk. Sådan kan tøjmærket Newline karakteriseres og kollektionen halo newline er et kik værd.

 

Kollektionen halo newline hylder grundlæggeren af tøjmærket, Helge Petersen. Inspireret af den danske specialstyrke, Jægerkorpset, tager kollektionen funktionalitet og urban stil til et nyt level. Newline blev stiftet i 1981 og sælger i dag sportstøj til størstedelen af Europa, Rusland, Asien, USA, Canada og Australien.

 

Inspiration fra forsvaret

På en militærøvelse hang grundlæggeren Helge Petersen under skyerne og undrede sig over, hvorfor han var våd, når faldskærmen over ham ikke var. Det blev grundstenen for halo newline; at fremstillet tøj af det materiale, som faldskærme er produceret af. På den måde blev løbetøj og udstyr fremstillet i regntæt og funktionelt materiale. Desuden havde Helge Petersen undret sig over, hvorfor elitesportsudøvere dyrkede idræt i bomuldstøj, når det kunne veje om til et kilo mere i svedig udgave. Det havde han også råd for.

 

Faldskærmsinspirationen kommer til udtryk på tøjet, hvor det sorte vinge-mærke skal forestille en faldskærm med vinger. Også syningerne og skæringerne i tøjet er inspireret af udspringsformen.

 

Svedig og tjekket samtidig

Halo newline er en moderne og enkel kollektion. Farverne er nuancerede og varme, tøjet har et helt perfekt snit og den militære inspiration er også at finde i tøjets design. Kender du en af de mange motionister, der elsker at bevæge deres krop og gerne vil se tjekket ud samtidig? Dem er der mange af. Cyklister, løbere og triatleter kan især blive inspireret af kollektionen fra newline.

 

Share.

About Author

Comments are closed.