Find den sikreste elscooterved hjælp af disse 3 råd

0

Find den sikreste elscooterved hjælp af disse 3 råd

Døjer du med gangbesvær eller andre fysiske skavanker, der gør dig immobil, kan en el scooter være med til at gøre hverdagen en hel del nemmere for dig. Dog skal du passe på med, hvilke elscooter du vælger – ikke alle er lige gode, når det kommer til sikkerhed. Derfor er det heller ikke lige meget, hvilken elscooter, du ender med at vælge. Læs med og få nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på når du ser på elscootere.

Tips til en sikker elscooter

  • Vælg en passende stø Overvej først, om du skal køre inde eller ude samt hvor lange strækninger, du kommer til at køre. Skal elscooteren primært bruges indenfor, kan du sagtens nøjes med en trehjulet elscooter, som er mindre i størrelsen og er god til mindre strækninger med et stabilt terræn. Den trehjulede kan også bruges udendørs på asfalt og fliser, men har du brug for at kunne køre på mere forskelligartet terræn såsom grusveje eller bakkede områder, er det bedst med en firehjulet model, da denne står mere stabilt på jorden.
  • Vælg en CE mærket elscooter. Uanset hvilken type elscooter, der passer bedst til dine kørebehov, er det vigtigt at inde ud af, om modellen er CE mæ CE mærket betyder, at modellen er godkendt ifølge EUs lovgivning og dermed opfylder en række strenge sikkerhedskrav, som gør, at du som forbruger kan føle dig tryg ved din elscooter. Eksempelvis er du sikret, at batteriet ikke er produceret forkert, så der ikke pludselig går ild i det. Mange forretninger sælger modeller, der ikke er CE mærkede, så spørg altid, når du er ude hos de forskellige forhandlere.
  • Vælg en model, der passer til dig. Hvilken model, du bør købe, afhænger i høj grad også af, hvilke behov, du har. Har du eksempelvis besvær med at stige af og på elscooteren, findes der modeller med specielle drejesæder, som gør det nemmere og samtidigt mere sikker for dig, når du skal af og på.
Share.

About Author

Leave A Reply