Find en højstol dit barn kan sidde godt i

0

En god højstol er noget af det vigtigste babyudstyr, så derfor bør du overveje dit valg nøje. Højstolen gør det muligt for dit barn at være med ved måltiderne og dermed være en del af det sociale liv i familien. Dermed gør højstolen det muligt for dit barn at knytte sig til familien. Derudover bør en højstol også være god at sidde i, men hvilke kvaliteter i højstolen får dit barn til at sidde godt?

De forskellige ting, som en højstol skal kunne

Dit barn må først sidde i en højstol, når han/hun er stærk nok i kroppen til at kunne sidde selv. Derudover så bør små børn ikke sidde i den samme stilling for længe, så du bør kun lade dit barn sidde i stolen i korte tidsrum.

Rygstøtten
Hvis du har et barn, der er ca. 6-9 måneder, så bør højstolen have en rygstøtte. Ryglænet skal være behageligt og uden skarpe kanter. En hynde eller pude kan afhjælpe problemet.  

Sædet
Sædet må ikke være lavere bagtil eller hælde, da det kan få dit barn til at krumme ryg. Derudover så må sædet heller ikke være for dybt, da dette kan give problemer set i forhold til blodgennemstrømningen til benene.  

Støtte til fødder er godt for benene
Fodstøtte er vigtigt, fordi dit barn skal gerne kunne hvile benene, da det ikke begrænser blodtilførslen til benene. Fodstøtten bør være plan og stor nok til, at dit barns fødder kan være der på og bevæge dem.

Køb en højstol, der kan bruges i flere år

Højstole kan være det sted, hvor dit barn skal sidde og spise i mange år, og det kan derfor være en god idé at købe en stol, der kan justeres i takt med, at dit barn vokser. En nomi højstol er designet til at vokse med dit barn, det vil sige, at den giver dit barn støtte og komfort helt fra spæd, og til dit barn er ca. 12 år gammel. Dermed har du en højstol til hele dit barns liv.

Share.

About Author

Leave A Reply