Find gummistøvler til de kræsne i familien

0

Det kan være svært at finde sko og støvler til mor og datter, da de ofte er de mest kræsne i familien. Endnu værre bliver det så, når det drejer sig om gummistøvler. For de skal mere end alt andet være praktiske og gode at have på. Men det er ikke altid, det er helt nok. Så derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan gå ud og vælge gummistøvler til henholdsvis din kone og datter. Og er du kvinde, der mangler gummistøvler, men bare ikke kan beslutte dig, så er der også gode råd at hente.

Støvler til mor

Er det mor, I skal ud og finde støvler til, er der nogle ting, I skal tage med. Hvor meget vil I gerne bruge på de nye gummistøvler? Og hvor moderigtige støvler vil hun gerne have? For er hun og I ligeglade med det hele, så er det bare i Føtex og finde de første og de billigste. Men så er der både en chance for at de ikke holder mere end én sæson, og det er også sjældent de fås i flotte designs.

Er hun til de lidt mere moderigtige gummistøvler, så er der efterhånden flere kendte gummistøvle-mærker. Her skal I, udover prisen, overveje hvor høje støvlerne skal være, hvilken farve, om der skal være snørebånd i eller ej. Pludselig er der mange flere muligheder, og faktisk kan man shoppe gummistøvler på samme måde som et hvert andet par sko. Et godt bud på en flot, moderigtig støvle er fra Ilse Jacobsen, som efterhånden har skabt sig lidt af et brand. Du kan se mere her og finde de helt rigtige støvler til mor.

Men du skal selvfølgelig også huske det praktiske. For nok kan støvlerne være pæne, men hvis du eller din kone ikke kan gå i dem, så hjælper det ikke meget. Derfor er det vigtigt, at hun får lov at prøve dem, før I køber dem endeligt. For gummistøvler kan nemlig være svære at få til at passe helt rigtigt på foden.

Det praktiske valg til datteren

Der er flere ting, der skal i spil hos datteren, når det kommer til gummistøvler. For det er ikke kun farverne, det handler om. Det handler også om, at støvlerne skal være praktiske og gode til at løbe og lege i. Så det skal være faktor nummer ét, når I går ud for at finde et par støvler. Her må I forsøge jer med, om hun kan lide at have dem på, og hvis det er muligt, om hun kan løbe en lille tur i dem. Det er bare vigtigt. For børn er som regel ret dårlige til at sige, hvis noget gør ondt.

Derudover skal støvlerne selvfølgelig passe til pigen. For eksempel har bisgaard gummistøvler til piger i flere forskellige modeller i både mønstre, farver og ikke mindst lukninger. Sidstnævnte kan også være en vigtig ting, så der ikke kommer vand ned i støvlen. Men i forhold til farver og udseende bør man lade hende selv være med til at vælge. Hun skal ville gå i støvlerne, og det gider hun kun, hvis hun selv har været med til at vælge, hvordan de skal se ud. Det kan være både helt sorte støvler, det kan være nogle med zebrastriber eller det kan være de helt gule støvler. Der er mange gode og forskellige muligheder.

Share.

About Author

Leave A Reply