Find den perfekte kjole til dig

0

Som ung kvinde i Danmark er det essentielt med en flot kjole, eller to i garderoben. Men hvilken kjole skal det være, og hvad passer til lige præcis din kropstype?
Vi vil prøve at oplyse lidt om hvilke slags kjoler der findes, som er moderne lige nu.

 

Klassiske stilarter

I den klassiske kategori findes der utrolig mange flotte kjoler. De helt klassiske kjoler der slutter med et strutskørt, kan bruges til mange anledninger og er populære for tiden. Generelt er retro kjoler virkelig moderne lige nu. I forhold til farverne er de klassiske kjoler enten inspireret af de retro polkaprikker, eller de livlige pastelfarver.

I forhold til formerne, så kan det være alt fra det førnævnte strutskørt, til korte kjoler eller den lange maxikjole. Generelt for de retro kjoler er at de ved underdelen, ikke sidder alt for tæt. Så derfor hvis du har en pæreformet kropsbygning, med en større bagdel og hofter, end overkroppen, kan klassiske kjoler være noget for dig. Med en kjole der er tætsiddende på overkroppen, men lidt mere harmonisk ved underdelen, kan det være ideelt for din kropstype.

Hvis du har en lidt mere æbleformet kropsbygning, med store byster, brede skuldre og en lille tendens til mave, så undgå at købe kjoler der sidder for stramt om hofterne. Dertil kan klassiske kjoler også være gode. Med en forholdsvis harmonisk tilslutning ved overkroppen og en løsere A-form ved underdelen, giver et flot udtryk af din krop.

 

Køb efter din form

Når du er på udkig efter en ny kjole skal du være påpasselig med at du ikke køber en kjole, der femstiller din krop på en forkert måde. Det kan være du har en flot timeglasfigur, og så køber en kjole der hænger løst fra bryst til hofte. Sådan en kjole vil få din krop til at se noget større ud, end den egentlig er. Derfor kan du med fordel gå på udkig efter en kjole der sidder tæt ved hoften, for at fremvise de former du har.

Hvis du har en lang og slank krop, uden de helt store kurver, så er det en god ide med en tætsiddende kjole. En kjole der bare hænger løst fra skulderne, kan få din krop til at virke kedelig og bare firkantet.

Share.

About Author

Leave A Reply