Farvel til slidte trægulve

0

Trænger dit hjem til et nyt pust? Noget der vil gøre det hele lidt bedre? Er svaret ja, har du sikkert mange gange overvejet, hvad det er, der mangler. Hvis du ikke kan komme på noget konkret, skulle du måske kigge på dit gulv. Hvis det er af træ, og du ikke kan huske, hvornår du sidst har givet det en kærlig hånd, kunne det være, at var er ved at være på tide. Med gulvservice kan dit gulv blive opfrisket, så det kan puste nyt liv i dit hjem.

Gulvservice København tilbydes af Netto Gulvservice, der er et firma i København bestående af kompetente medarbejdere, der sørger for, at dit gulv får den rette behandling.

Mange former for service

Hvert trægulv er unikt og kræver derfor en behandling, der er tilpasset netop dét. Hos Netto Gulvservice udbydes der en bred vifte af gulvservice, så du med sikkerhed kan finde den service, der giver dit gulv det rette udtryk. For at du kan få dit ønskede trægulv, er det en god idé at tage stilling til disse ting:

  • Afslibning eller afhøvling
  • Hvilken type behandling: lakering, olie, lud eller sæbe
  • Arealet af området der skal behandles
  • Antal lag af behandling

Det anbefales at vælge afslibning, hvis gulvet i forvejen er nogenlunde velholdt og blot skal have det sidste kick. Derimod er afhøvlingen til et gulv, der er dårligt holdt, og som derfor kræver en dybere behandling. Efter behandlingen vil træets oprindelige farve og struktur komme tilbage, og du vil have et smukt gulv med masser af personlighed.

Har du svært ved selv at vurdere, hvad der er den rigtige behandling til dit trægulv, er der ingen grund til at gå i panik. Netto Gulvservice vil til enhver tid vejlede dig i, hvad der fungerer for den givne træsort, hvor mange lag der er brug for, og hvad du ellers kunne have af spørgsmål.

Share.

About Author

Comments are closed.