Få tjekket din boligs isolering helt gratis

0

I dag er der rigtig mange isoleringsvirksomheder som tilbyder at komme ud og tjekke din bolig, for at afgøre om den kan efterisoleres. Og det giver god mening at benytte sig disse tilbud.

En efterisolering er en af de investeringer der giver det bedste afkast. I mange tilfælde vil du have tjent udgiften til isolering hjem via besparelsen på varmeregningen i løbet af 2 -3 år. Første skridt til at komme i gang er at få tjekket dit isoleringsbehov.

Der er to væsentlige steder at sætte ind når man taler om efterisolering. Det ene sted er husets hulmur, som i daglig tale kaldes hulmursisolering. Det andet sted er isoleringen på loftet.

Hulmuren er det tomme rum der er imellem inder væg og ydre væg. I gamle huse kan dette rum være helt tomt. Hvis det er tilfældet vil man opleve at rummene i huset er meget kolde og utrolig svære at varme op. Der vil også ofte være sorte skjolder i hjørnerne. Et sådant hus vil typisk have et dårligt indeklima, da der er god grobund for skimmelsvamp. Skimmelsvampen opstår når varme og kulde mødes. I et dårligt isoleret hus sker mødet mellem varme og holde ved vinduerne. Det er derfor her skimmelsvampen ses som sorte plamager.

Som bekendt stiger varmen op. Er dit loft ikke ordentlig isoleret vil varmen forsætte op igennem loftet og ud af taget. Derfor er en loftisolering en meget væsentlig energioptimering, og den kan foretages meget nemt.

Ved en loftisolering kræver det selvfølgelig at isolatøren har adgang til et ryddet loftsrum. Isolatøren behøver ikke at fjerne den gamle isolering. Han blæser blot et nyt lag isolering ovenpå den gamle isolering. Materialet han bruger kaldes isoleringsgranulat og er faktisk bare isoleringsbats der er blevet revet i små stykker. Materialet blæset ind på loftet ved hjælp af en stor maskine som isolatøren har med på sin lastbil.

Share.

About Author

Leave A Reply