Få inspirationen til hyggen her – biopejs som samlingspunktet i stuen

0

Når regnen siler ned udenfor, og mørket har lagt sig henover nabolaget, så er der få ting, der kan være mere hyggeligt end at fyre op i sin biopejs i stuen. Knitrende flammer fra et centralt punkt i stuen, hvor sofaerne og lænestolen er rettet hen imod – dette er muligt, hvis man får installeret en biopejs i sit hjem.

En biopejs er et miljøvenligt og let alternativ til de mere traditionelle brændeovne, som generelt kræver rigtigt meget mere. En traditionel brændeovn vil kræve en skorsten, regelmæssig vedligeholdelse og rengøring. Dette er ikke tilfældet med en biopejs, da en biopejs formår at generere flammer uden disse gener.

Stuens nye biopejs

En meget let måde at skabe hygge i stuen på er ved at anskaffe sig en fritstående biopejs. Disse fås i alle mulige tænkelige designs og størrelser, men de har den klare fordel, at de kan placeres overalt i rummet. Det er derfor ikke et krav, at denne biopejs placeres op ad en væg for at imitere udseendet fra en gammeldags pejs. Designmæssigt er der også utroligt mange fordele ved dette, da der findes et virvar af elegante og stilfulde designs indenfor biopejse.

Denne fritstående form for biopejs giver også et prismæssigt råderum, hvor du kan finde de helt store og effektive modeller, som hurtigt kommer op over 10.000 kr. prismæssigt. Du kan også finde mere økonomisk venlige modeller, hvor størrelsen også følger med her. Det er muligt at finde høje, slanke standere, som er billige i køb og effektive i brug. Der er altså god mulighed for at finde en ny biopejs til stuen, ligegyldigt hvad prislejet er.

Køb biopejs af kvalitet

Når det så er sagt, så er det af største vigtighed, at man køber en godkendt biopejs, som er af en vis kvalitet. Installationen af en biopejs er generelt ikke en billig affære, hvorfor man må være rede på at smide nogle tusinde kroner i retningen af projektet. Det er dog altid muligt at få en billig biopejs, som er en kopivare fra Asien, men disse modeller frarådes du dog at købe. Der er her tale om modeller, som hverken er testet eller godkendt til brug, og du står derfor overfor mulige lugtgener, risiko for brandfare eller generelt dårlig effektivitet. Det er værd at huske på, at en biopejs trods alt er en pejs, som skal stå indenfor i dit hus – det er åben ild, som kræver ilt. Sørg derfor for at anskaffe dig en god biopejs.

Share.

About Author

Leave A Reply