Få hjælp til at lære at håndtere stress

0

Manglende appetit og søvnløse nætter, en altoverskyggende følelse af udmattelse, magtesløshed og træthed. Stress kan vise sig på mange måder, og ofte opdager man ikke, hvad der har ramt en, før det er for sent. I en hverdag præget af et tætpakket program, hvor hele familiens kalendere skal koordineres og tilpasses, kan det nemlig være svært at huske sig selv og huske at mærke efter, hvornår krop og sind har nået sin grænse. Samtidig viser der sig en tendens i samfundet, hvor blandt andet karrieren bliver prioriteret højt. Hele kombinationen af egne indre forventninger og et ydre ”pres” fra arbejde, familie og venner kan være medvirkende til, at man ender i en tilstand af stress. Men stress behøves ikke være en varig tilstand, og der er professionel hjælp at hente, så du kan lære at håndtere din stress og komme helskindet ud på den anden side. Stress er en tilstand der i høj grad bør tages alvorligt.

Hypnose i Roskilde

Stress sætter sit præg både fysisk i kroppen samt mentalt. Nogle af de typiske tegn er som nævnt søvnløshed og en følelse af magtesløshed, og det er altså kroppens måde at signalere, at det er på tide at sætte tempoet ned og mærke efter, hvordan kroppen og sindet har det.

Hos shinhypnose-tinafrogne.dk i Roskilde kan du gennem hypnose få indsigt i, hvordan du skal tage hånd om din stress, og hvordan du kommer helskindet ud på den anden side. Når man er i hypnose, befinder man sig i en afslappet tilstand, hvor man får adgang til det ubevidste underbevidste sind, og det er i denne tilstand, at man har mulighed for at påvirke og ændre de destruktive tanke- og handlemønstre, der begrænser en i hverdagen. Hypnose kan derfor være en indgang til at få øjnene op for, hvordan din tid og dit overskud bør prioriteres, så det stemmer overens med det liv, du gerne vil leve.

Share.

About Author

Leave A Reply