Få hjælp til at nå den øverste hylde med en elefantfod

0

Er man selvstændig med egen butik eller andet lagerarbejde, så kan der ofte være situationer, hvor man skal hente enten produkter eller vare fra de øverste hylder. Det kan være det er en hylde, som er for høj til, at man kan nå den, og derfor skal man som regel bruge noget, som kan hjælpe en lidt på vej. En god og sikker løsning er en elefantfod. Elefantfoden fungere således, at man kan bruge dem, som en ministige, så man kan komme lidt højere op, hvis der er ting, man ikke kan nå. Ud over det så er det en meget praktisk løsning, da den også er en rulleskammel, som let og hurtigt kan transporteres rundt. Bruger man blot en helt almindelig skammel, så kan det være noget bøvl at skulle slæbe rundt på den, men med en elefantfod undgår man det besvær. Så kan du også nå øverst på opslagstavlen – se et udvalg af opslagstavler her.

En elefantfod gør sig især nyttig i butikker, til lagerarbejde og i arkiver, fordi man her ofte skal kunne bevæge sig rundt inden for et område med kun lidt plads. Det er altså en både praktisk og nem løsning, når man skal finde en måde at nå de lidt højere hylder på.

Øg sikkerheden med en elefantfod

En elefantfod er ikke kun et perfekt værktøj til at nå ting på hylder, som er lidt for høje til, at man selv kan gøre det, men derimod og en mere sikker løsning. Bruger man for eksempel blot en trebenet skammel til at nå de lidt højere hylder, så er der både problemer i forhold til at den er besværlig at slæbe rundt på, samtidig med at den er meget usikker at stå på. Det er vigtigt, at man har fokus på sikkerheden på en arbejdsplads, og derfor er det en god idé at investere i en elefantfod eller lignende, som er beregnet og bygget til, at man kan bruge den som en ministige. Den er på ingen måde usikker, da den er montereret med hjul, som har et fjedresystem, der gør, at hjulene helt automatisk forsvinder under skamlen, når man står på den, så den ikke kan rulle nogle steder eller give en usikker balance.

En elefantfod er altså både smart, fordi den let kan fragtes rundt, samtidig med at der er god sikkerhed, når man bruger den, så man ikke risikerer at falde ned og slå sig.

Share.

About Author

Leave A Reply