Få liv i din døde iPhone

0

Stort set alle har en smartphone i dag. De mest populære modeller er Apples iPhones, som dominerer markedet. De kan alt. Næsten. De kan tjekke vejret, mails og beskeder, og så kan de gå på internettet og spille spil. Og meget mere. Derfor er vi så afhængige af telefonerne, og iPhones enkelthed har gjort, at de vinder frem med simpel tilgang til kompliceret teknologi. Den teknologi koster penge, og de koster gerne et par tusinde kroner, når de er brugt. Endnu mere som nye. Det gør, at det er dobbelt ærgerligt, hvis du står og har brug for den, og din iPhone kan ikke tænde. Det er dyrt, når den har kostet så meget, og så er det ofte et stort problem, fordi du ikke kan bruge alle dens funktioner.

Tænk over, hvor det er gået galt

Det kan være mange ting, der gør, at din iPhone kan ikke tænde. Det kan være fugt eller tekniske fejl eller noget tredje. Du skal tænke over, hvad der er sket forud for, at din iPhone virker død. Har den fået noget fugt? Måske et slag? Det kan være årsagen til, at iPhones kan ikke tænde. Nogle gange kan det være, at den har fået begge dele. De nyeste modeller er godt udrustet til at klare fugt, men hvis de har fået et slag, som har smadret deres rustning, så er det en anden snak.

Vælg ikke den dyreste løsning først

Det første, du tænker, er nok at købe en ny. Det er dyrt. De ældre modeller kan du typisk få lidt billigere – og endnu billigere, hvis du vælger en brugt. Men det er stadig dyrt og måske endda dumt, for hvis du finder en guide, kan det være unødvendigt. Det kan give din iPhone nyt liv, uden at det koster dig noget som helst. Tjek efterguide, før du erstatter din iPhone

Share.

About Author

Comments are closed.