Er din iPhone i stykker? Læs med her

0

”Neeej! Arrrrgh! Forhelv***!?”  – Vi kender det nok alle sammen. Uanset om uheldet er ude, og skaden er sket i et klodset og uopmærksomt øjeblik, eller hvis ens reflekser svigter i et kort sekund, så har langt de fleste af os prøvet at tabe vores telefoner. Telefonen lander – selvfølgelig – altid med fronten ned ad, og det er med ondt i maven, at man samler den op for blot at konstatere, at skærmen selvfølgelig nu ligner knust is. Men udover skærmen kan også batteri, front- og bagkamera samt telefonens cover tage skade. Hvis uheldet har været ude, og hvis du bor nær Rødovre, så tjek Onspotrepair.dk, og se om de kan hjælpe med netop dit problem.

Pas ekstra godt på din iPhone

December er i forvejen en dyr måned med både julegaveindkøb og julefester, så man har sjældent lyst til at starte januar ud med en kæmpe regning for reparation af sin iPhone. Det kan derfor være en god idé, hvis ens skærm allerede er i stykker, at få den skiftet, inden skaden breder sig. Overvej i samme omgang at få sat et såkaldt ”panserglas” på skærmen, som fungerer som ekstra beskyttelse. Den ekstra beskyttelse vil i langt de fleste tilfælde kunne forlænge din telefons levetid og samtidig kunne spare dig for udgifterne ved at skulle skifte hele skærmen på din telefon.

Vælg lokale reparatører med garanti

Ved at vælge en lokal reparatør slipper du for at vente på, at din iPhone bliver sendt frem og tilbage mellem butik og en teknisk afdeling. Ofte vil et tjek af din telefon ikke tage mere end en halv time, og du kan få din iPhone repareret, mens du venter, eller du kan gå en tur imens. Vælg derfor en lokal forretning i Rødovre, når du skal have din iPhone til reparation.

Share.

About Author

Leave A Reply