E-cigaret MODs til alle niveauer

0

Hvis man lige er startet med at ryge e-cigaret, er det ofte en fordel at vælge de lette og håndterbare batterier. Hvis man lige har smidt tobakscigaretterne i skraldespanden og fundet udstyret til e-cigaretten frem, så skal der ikke meget til, før at alt kan synes uoverskueligt og irriterende.

Det gælder også, når der skal indstilles flere forskellige funktioner og moduler på sit MOD, og man kan hurtigt komme til at savne sin almindelige lighter og tobakscigaretter. Derfor anbefales det, at man køber et MOD med integreret batteri og justerbar volt, så man får et batteri at starte ud på, som blot kan justeres i mængden af strøm og skal lades op, når det er dødt. Der er altså ingen temperatur, Watt eller andet, der kan skabe forvirring, som skal indstilles.

Når man vælger et MOD, er det vigtigt, at man undersøger sin brænder først for at finde ud af, hvor mange Watt brænderen har behov for, og hvor mange Watt man maksimalt må trække gennem tanken.

Har man fundet sit MOD, er det vigtigt at undersøge, om det er med integreret batteri, eller om det skal købes separat til. Hvis det skal kobles sammen med løse batterier, er det essentielt at undersøge, hvilke batterier der anbefales til det givne MOD, og at man undersøger hovedreglerne ved batterisikkerhed indenfor e-cigaretter.

Flere forskellige funktioner at indstille

De fleste MODs har et væld af indstillingsmuligheder. Der findes den almindelige Watt-styring og de mere komplicerede TCR og TFR værdier. Watt-styringen er nem at håndtere, da det eneste, man skal, er at skure højere op, hvis man vil have mere damp. Temperaturstyring findes også i de fleste MODs, men ikke alle MODs kan temperaturstyres.

Stort set alle MODs har i dag også stealth mode, som man kan sætte til, hvis man ikke vil bruge strøm på at lyse skærmen op. Dette mode gør, at man stadig kan dampe, uden at det kan ses på skærmen.

Se det store sortiment af e-cigaret MODs online

Uanset om man er nybegynder, øvet eller en mere erfaren damper, er der et bredt sortiment til dig online. Der er mange ting at overveje, når man skal til at vælge e-cigaret MOD, og sortimentet er efterhånden meget stort. Online følges der med i udviklingen, og der sørges for altid at have det bedste udsyr på hylderne. Hvis man er i tvivl om, hvad der passer til, kan man benytte sig af supportfunktionen på hjemmesiden og få den vejledning, man har brug for.

Share.

About Author