Din hjælp til Umbraco CMS

0

Hvis du drømmer om en ny og forbedret hjemmeside til din virksomhed, har du sandsynligvis haft en CMS løsning i tankerne. Men hvilket CMS skal du vælge, så din virksomhed får det optimale ud af det?

Der findes rigtige mange CMS’er, og en af disse er det danskudviklede Umbraco. Umbraco har brugervenlighed i højsædet. De tilbyder et yderst fleksibelt CMS, der kan tilpasses enhver virksomhed – både små, mellemstore og store. Så ligegyldigt om det drejer som en enkelt hjemmeside til den lokale frisør eller en større virksomhed med avancerede integrationer, bør du have Umbraco for øje, når du skal finde din næste webløsning. Læs med her, hvis du vil have rådgivning og hjælp til Umbraco CMS.

Hvorfor du bør vælge netop Umbraco CMS

Umbraco fokuserer i høj grad på brugervenlighed og fleksibilitet. Umbraco kan skabe hjemmesider til mindre virksomheder, men er, modsat flere andre platforme, også professionelle nok til større virksomheder med mere avancerede og komplekse hjemmesider.

Umbraco er et Open Source CMS. Open Source systemer er typisk udviklet for derefter at stille deres programmeringskode frit tilgengængeligt. Dette gør Umbraco gratis at anvende for alle, og der er heller ingen licens, der skal betales. At bruge et Open Source program er anbefalet, og nogle af verdens største virksomheder og mediegiganter m.m. bruger denne form for system.

Umbraco sikrer dig et af markedets mest sikre Open Source CMS’er. Når der kommer nye sikkerhedsopdateringer, sørger Umbraco for at gøre folk opmærksomme på, at det er tid til at få deres systemer opdateret.

Umbraco gør din hjemmeside overskuelig, og din hjemmeside kan opbygges præcis, som du ønsker det. Har du derimod ikke særlige ønsker til opbygningen af din hjemmeside, kan du hos Umbraco også finde et stort udvalg af færdigudviklede pakker, som du også selv vil have muligheden for at videreudvikle på. Samtidig er der ved en Umbraco hjemmeside ikke unødvendige felter eller indstillinger. Den enkle og overskuelige opbygning kræver ingen særlig it-baggrund, og du kan nemt og hurtigt redigere indholdet på hjemmesiden. Dette gør det nemt at vedligeholde siden, da du hurtigt og selv kan opdatere sider, tekster og nyheder.

Hos Umbraco bestemmer du selv, hvor CMS’et skal hostes. Her kan du vælge den mest professionelle hosting partner uden at skulle betale overpris for det.

Udvikling af Umbraco CMS

I takt med Umbracos udvikling er der også flere og flere virksomheder, der tilbyder udvikling af netop denne CMS. Overvejer du en hjemmeside i Umbraco, er det derfor vigtigt at undersøge de forskellige tilbud, når det gælder udvikling.

Først og fremmest bør du vælge en virksomhed, der er der fra starten; når webløsningen begynder fra ingenting, og til der til sidst står en solid Umbraco løsning, der er med til at sikre din virksomhed vækst. Hvis du vælger en virksomhed, der udelukkende udvikler på én platform, er du sikret de tekniske kompetencer, der skal til for at komme med de rette resultater, når det handler om Umbraco udvikling.

Share.

About Author

Leave A Reply