Det behøver ikke være dyrt at have en revisor

0

Er du af den tanke, at det koster en formue at have en revisor? Så kan du roligt tro om igen. Det behøver nemlig ikke være dyrt at have tilknyttet en dygtig hjælp til de økonomiske opgaver. Tværtimod – takket være digitalisering og mange mindre revisionsfirmaer, kan du få en tilknyttet egen revisor – uden at det skal gøre ondt på din økonomi – bogstaveligt talt.

Hvad er fordelen ved at have en ekstern revisor?

Hos din revisor i Esbjerg er man ikke i tvivl om de mange fordele for særligt mindre og mellemstor erhvervsdrivende. For det første er der mange selvstændige, der aldrig har fået sat deres regnskab i system. Det betyder, at det foruden at være ustruktureret måske både består af papir og digitale elementer. Det kan gøre det svært at genfinde de rette bilag og dykke ned i historikken, hvis der bliver behov for det. Mange revisorer og bogholdere kan hjælpe dig med at gøre regnskabet til en samlet digital enhed, der er lettere at administrere. Det betyder også, det det fremadrettet noteres i digital form, hvilket også gør samarbejdet med den eksterne revisor lettere, da bilag, fakturaer m.m. sendes frem og tilbage via e-mail.

En anden væsentlig årsag til at have en ekstern revisor er fleksibiliteten. Du kan i princippet indlevere dine bilag den ene dag, passe dit arbejde og have regnskabet på plads allerede dagen efter. I mange tilfælde vil du slet ikke bemærke forskellen på at have din egen faste revisor kontra at benytte en samarbejdspartner. Men du vil bestemt kunne mærke det positivt på din økonomi.

Indhent flere tilbud

Skal du ud og lede efter din egen nye revisor? Så kan det være en rigtig god idé, hvis du undersøger markedet nøje. Se på de enkelte muligheder og sammenlign pris med anmeldelser fra tidligere kunder. Bemærk også, om du skal betale en fast pris på f.eks. ugentligt eller månedlig basis – eller om du i stedet skal betale pr. gang, du bruger en service. Afhængigt af dine behov kan der være forskel på, hvilken aftale, der er bedst til dig.

Sørg for at henvende dig til flere firmaer, så du har et ordentligt sammenligningsgrundlag.

Share.

About Author

Comments are closed.