Derfor skal it-sikkerhed øverst på dagsordenen i din virksomhed

0

Den digitale sikkerhed er altafgørende for alle virksomheder, og hackere kan få selv de hardcore virksomhedsejere til at ryste i bukserne. Alligevel ender sikkerhed oftest langt nede på prioriteringslisten, når der skal fokuseres. Dog er det en utrolig vigtig del af moderne virksomhedsdrift at sikre jeres egne og jeres kunders data.

Med data medfølger der ansvar

Som virksomhed har I formentlig rigtig meget data liggende. Det er f.eks. personlige data på jeres medarbejdere og kunder. Det inkluderer personfølsomme oplysninger, kodeord, mailadresser, diverse præferencer og færden på nettet.

Hvis din virksomhed bliver hacket, og disse oplysninger bliver lækket, vil kunderne have mindre tillid til virksomheden. Mange vil måske være påpasselige med at bruge virksomheden i fremtiden, hvis de har hørt om et angreb. Derudover har I som virksomhed et helt basalt ansvar ved lov, for at beskytte kunder og medarbejderes data.

Hackere kan også finde på at gå efter virksomhedens egne følsomme oplysninger. Det kan være forretningshemmeligheder som f.eks. opskrifter, tegninger, beregninger og strategier. Det kan ende med, at jeres forretningshemmelighed afsløres eller afpresning. Jeres konkurrent skulle nødig få mulighed for at få fingrene i jeres hemmelighed.

Skærp dit fokus med outsourcing af it-sikkerheden

For de fleste små- og mellemstore virksomheder er det svært at bruge alt for meget tid på sikkerheden. Det tager den, i forvejen knebne tid, fra kerneopgaverne. Derfor er det en god idé at outsource it-opgaverne til et specialiseret firma, der kan skræddersy en løsning til lige netop jeres behov.

Hvis man vælger at stå for sikkerheden selv, kan det være svært at holde sig på forkant med hackerne hele tiden. Med en outsourcing til et stort firma, der har et godt netværk, er det nemmere at være på forkant med de nyeste hacking metoder. Faktisk er det de færreste små it-teams, der har held med at være fuldstændig opdateret. Man skal nemlig huske på, at truslen ikke kun kommer, fra Danmark eller de markeder virksomheden er til stede på, men hele verden.

Share.

About Author

Leave A Reply