Bliv klar til vinteren med juvederm fillers

0

Inden længe banker vinteren for alvor på døren, og det betyder lave temperaturer og kolde vinde. Mange synes, at den friske luft er forfriskende, men den er også hård for huden, og særligt huden i ansigtet er ekstra udsat. Men du kan komme vinteren i forkøbet og allerede nu give ansigtet et frisk pust med Juvederm filler ved både læber og øjne.

Hvad kan juvederm fillers?

Det er helt naturligt, at huden, særligt i ansigtet, med tiden bliver tyndere og mister en del af sin volumen. Det er en del af livets gang, men mange føler, at kroppen ældes hurtigere end sindet – og flere søger derfor efter behandlinger, der kan genoprette balancen mellem krop og sind.

Et bud på en behandling er med juvederm fillers, da dette er en ikke-permanent ansigtsfiller, som kommer de fine linjer og små rynker til livs i ansigtet, omkring munden, i panden eller ved øjnene. Teknikken reducerer de uønskede rynker og folder og tilfører et naturligt boost og volumen til huden. Juvederm kan eksempelvis giver dig bløde, fyldige læber, som samtidig ser naturlige ud. Virkningen af behandlingen varer imellem 6-12 måneder og foregår gennem indsprøjtninger under huden.

Juvederm behandlingen er med hyaluronsyre, hvis egenskab består at tilføre fugt til huden. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i huden, og er med til at styre og regulere hudens naturlige elasticitet og vandbalance. Fordelen ved juvederm er, at i kraft af at stoffet allerede findes i huden, bliver det også selv nedbrudt med tiden.

 

Hvad koster en behandling?

Pris på en behandling med juvederm afhænger både af, hvor i ansigtet du ønsker fillers, samt af antal ml du ønsker. En typisk pris på eksempelvis en læbeforstørrelse eller rynkebehandling med 1,0 ml juvederm vil koste omkring 3000 kr.

Forud for første behandling er det altid nødvendigt med en lovpligtig konsultation hos klinikken.

Share.

About Author

Leave A Reply