Bliv klædt på til julefrokosten

0

Det er ikke småting, som julen indbefatter. Tværtimod er julen et af årets mest kompakte tidspunkter, da alt lige fra job, venner og ens andre nærmeste skal have din opmærksomhed. Ligeledes skal der holdes arrangementer, såsom diverse julefrokoster, familiekomsammen og alt muligt andet. Og man vil selvfølgelig ikke gå glip af noget af det. Så frem med kalenderen og planlæg, få styr på julefrisuren, inden det er for sent, og når det så er ordnet, så gælder det om at få opdateret din garderobe, så du står helt kniv skarpt! Herunder forsøger vi at klæde både kvinder og mænd på til dette.

Få opdateret smykkeskrinet og den lille sorte

Som kvinde kan man gøre nok så meget for at se godt ud. Og derfor er der også mange ting at holde styr på. Hår, makeup, smykker, kjolen og den blege hud skal altså sammen plejes. Derfor handler det om at tage én ting ad gangen. Blandt andet gælder det om at have styr på den lille sorte kjole, så ingen overser dig. Til dette hører naturligvis smukke, nye smukker, så julefrokosten får det bedst mulige frem i dig – også efter snapsen er hældt ned.

Find dine accessories til julefrokosten på www.vibholm.dk, hvor du finder de smukkeste ure og smykker fra de bedste mærker.

Ankom i en rigtig, moderigtig mandefrakke

Som mand til julefrokostsæsonen skal der også være styr på meget. Håret skal klippes og sidde helt skarpt, ligesom at du muligvis er vokset en smule siden sidste år. Så skal jakkesættet og skjorte eventuelt lige prøves, inden aftenen er nær, for at være sikker på, at dine squatøvelser ikke har gjort sådan, at bukserne ikke passer længere.

Derudover er julefrokosten også tidspunktet, hvor du skal bringe dit A-game. Dette indebærer ikke kun jakkesættet og slipset, men eksempelvis også at du har styr på din frakke. Det er jo koldt udenfor, og det er ikke fedt at smide skijakken på til årets begivenhed. Derimod er det fedt at have en lækker vinterfrakke, som antyder at du har styr på sagerne, og at du har styr på vejret. Find en herrevinterjakke her, og vær sikker på, at du kan holde varmen til alle julens julefrokoster uden at gå på kompromis med din stil.

Få styr på de små ting og planlægningen

Som nævnt er juletiden blandt de travleste for mange af os, fordi mange ting skal balanceres. Derfor opfordrer vi dig også til at tage de små ting i forskud, så du kan fokusere mere på de vigtige ting. Blandt de små ting er selvfølgelig ting som en klipning hos frisøren og måske en lille tur i solariet, så du ikke har samme farve som sneen. Derudover er det vigtigt at have styr på planlægningen. Ingen har lyst til et arrangement med svigerfamilien et par timer efter at årets store julefrokost med vennerne sluttede. Så frem med kalenderen også.

Share.

About Author

Leave A Reply