Bland selv din e juice og få lige den smag og styrke, du lyster

0

De populære e cigaretter bliver mere og mere kendte, og flere og flere dropper tobakssmøgerne for i stedet at suge på en af damppindene. Det er der mange gode grunde til, ikke mindst sundhedsmæssige. Ved at skifte til e cigaretter undgår man en masse skadelige giftstoffer fra tobakken, men får stadig nikotinen, som nogle er afhængig af. Derudover kan man stort set selv vælge, hvad dampen fra e cigaretten skal smage af. Dampen kommer fra den væske, også kaldet e juice, som man fylder på den lille beholder, der sidder på den elektroniske cigaret.

 

Find frem til din yndlingssmag ved at blande forskellige aromaer

Der findes et enormt udvalg af forskellige aromaer til e cigaretter, og hvad du vælger afhænger af din smag og behag. Det kan være sjovt at prøve sig frem, så man selv finder frem til lige præcis den blanding, man synes smager allerbedst. For at blande selv kan du indkøbe forskellige aromaer, du tænker vil være gode sammen, og nikotinbase med det nikotinniveau, du ønsker. Ved at blande selv kan du spare penge i det lange løb, da du kan indkøbe større flasker aromaer for billigere penge, og blande større portioner selv.

 

Vælg selv, hvor meget nikotin du vil indånde gennem dampen

En af de største fordele ved e cigaretterne, udover at man undgår de skadelige stoffer fra tobakken, er, at man selv kan styre, hvor meget nikotin man vil indånde. Der er stor forskel på både e cigaretter og e juice, og her kan du læse mere om, hvilke muligheder der er. Ved at indkøbe e juice med forskelligt indhold af nikotin kan du prøve dig frem og finde frem til den mængde nikotin, der passer til dit behov. Du kan derefter trappe stille og roligt ned, hvis dit mål er at komme ud af nikotinafhængigheden.

Share.

About Author

Leave A Reply