Bind virksomheden sammen med en firmafest

0

Hos store som små virksomheder er det vigtigt at holde fast i det samarbejde, som medarbejdere og ledelsen har. Én måde at gøre dette på, er ved at holde en firmafest. Det kan dog være en stor opgave at skulle planlægge en fest, men heldigvis findes der eventbureauer, som kan planlægge festen og sørge for, at alle ansatte har en god oplevelse. Er det på tide, at du og dine kolleger mødes og holder en fest for hinanden, så får du her 3 gode råd til, hvordan festen bliver en oplevelse, I sent glemmer.

3 gode råd til firmafesten

Når firmafesten skal planlægges, er der nogle ting, der skal være på plads, før alt det sjove kan begynde. Blandt andet er det vigtigt at fastsætte et budget for festen. I budgettet skal der sandsynligvis medregnes mad- og drikkevarer, underholdning og eventuelt transport. Husk at gennemgå alle udgifter, så I ikke ender med en efterregning.

Når budgettet er på plads, er det tid til at tænke over, hvem festen skal holdes for. Hvis virksomheden har mange ældre ansatte, skal festen måske ikke foregå på et diskotek, og hvis der er mange unge ansatte, er det måske ikke hensigtsmæssigt, hvis firmafesten bliver stillesiddende. Tænk derfor på, hvem dine medarbejdere er, og hvad de kan have lyst til at lave.

Når budget og deltagere er på plads, kan I tænke over, hvor festen skal holdes, og hvad der skal ske til festen. Hvis virksomheden ligger i nærheden af hovedstaden, kan I hyre et eventbureau i København. Med udgangspunkt i virksomhedens ønsker kan eventbureauet planlægge en fest for alle i firmaet, så I kan fokusere på at holde humøret højt og fejre samarbejdet. Bureauet kan hjælpe med at finde lokaler, mad og underholdning, så I ikke kommer til at mangle noget, når I vil fokusere på virksomhedens fællesskab.

Share.

About Author

Leave A Reply