En billig havestol i flot design

0

Når solen titter frem, er det skønt at kunne sætte sig i en komfortabel havestol med en god kop kaffe og en bog. Senere på dagen flytter du måske over i en liggestol for at tage en lur. Når der skal grilles om aftenen, og det er lunt i vejret, kender du nok det med at sidde ude til klokken bliver mange, så er det godt med en god solid og komfortabel stol.

 

Skal du vælge en havestol i træ eller aluminium?

Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad du foretrækker og hvad der passer ind i din stil og smag. Nedenfor kan du læse lidt om forskellen på træstole og aluminiumsstole.

 

  • Træstole

Hvis du vælger en træstol, kan den ofte være dyr at anskaffe sig. Til gengæld får du en stol, der er lavet i solidt træ, og som holder i rigtig mange år. I dag er det meget populært at bruge naturens egne materialer i indretningen både ude som inde. Træstolene vil derfor give et organisk look i haven eller på terrassen.

 

  • Aluminiumsstole

Vil du gerne have en forholdsvis billig havestol i et flot design? Så er en aluminiumsstol det oplagte valg. Her kan du få rigtig flotte havestole i en god kvalitet, som ikke falmer. Du kan både få aluminiumsstole men også fletstole med aluminiums stel.

 

Vedligeholdelse af havestole

Vælger du at købe havestole i aluminium eller flet, så skal du bare sørge for at vaske stolene af, så er de klar til den nye sæson.

 

Havestole i træ kræver blot at blive renset og få olie, så er de klar til en ny sæson. Med tiden kan stolene godt blive lidt grålige pga. sollyset, her kan du vælge at slibe stolene, hvis du foretrækker den farve, stolene havde fra starten.

Share.

About Author

Leave A Reply