Det bedste foder til din hund

0

En hundeejer elsker sin hund og det er i dén grad gengældt. Derfor er man som hund og hundeejer bedstevenner og vil hinanden det bedste. Derfor vil man som hundeejer sin hund det bedste, hvilket involverer sundt mad og drikke, masser af motion og frisk luft og en god relation. Den sidste er næsten selvskreven, og derfor er det også vigtigt at holde øje med hundens helbred for at passe bedst muligt på den. Derfor kan helbredsmæssige lidelser være en stor gene og sorg for både hund og hundeejer. Men meget af det kan undgås ved at vælge den rigtige type foder til din hund. Den skal være sund med et højt energiindhold og masser af gode næringsstoffer. Barf foder indeholder netop disse gode ingredienser og der er derfor en masse fordele ved barf foder.

Barf-foder er bedre end tørfoder

Barf foder er en metode til at fremstille hundefoder som har været brugt siden 1930’erne i USA, hvor dåsemad og tørfoder blev meget populære. Det blev så populært fordi det var en nem og mest af alt langt billigere måde at fodre hunden på. Men tørfoder indeholder masser af forarbejdede ingredienser. Forarbejdede ingredienser betyder en masse stivelse, som hunde ikke kan optage naturligt – det er mad forbeholdt mennesker. Hundes naturlige diæt er uforarbejdede råvarer såsom en masse muskelkød, fedt, ben, organkød, grøntsager og frugt. Ting de selv ville kunne fange i naturen. Derfor er barf foder baseret på samme ingredienser, der er friske og fri for hormoner og tilsætningsstoffer. Det er frosset ned, så der stadig er et stort indhold af næringsstoffer og enzymer, der bruges til at optage næringsstofferne.

Forbedret helbred

Den forkerte foder kan svække hundens helbred og gøre det svært for den at bekæmpe infektioner og andre lidelser. Derfor er det vigtigt med en diæt, der understøtter hundens velvære. Barf foder styrker hundes immunforsvar og hjælper til generelt højere vitalitet og energiniveau. Det kan forebygge eller afhjælpe lidelser som store problemer med hud eller pels, hudbetændelser, degenerative sygdomme eller fordøjelsesproblemer eller tandproblemer. Det kan altså overvejes at skifte til barf foder, der kan fås i Danmark, frem for den klassiske tørfoder for at gøre noget godt for din hund.

Share.

About Author

Leave A Reply