Alt du skal vide om at passe på dig selv ved privat-byggeri

0

På byggepladser er der en række regler, som du skal overholde og arbejdstilsynet kommer hele tiden på besøg for at finde ud af, om alle regler bliver overholdt. Sådan er det ikke, når det kommer til dit hjem. Her kommer arbejdstilsynet ikke lige forbi og kigger på, hvordan du opsætter dit tag.

Sikkerhed handler ikke om at overholde regler, det handler om at passe på sig selv. Derfor bør du altid have styr på sikkerheden, når du går i gang med et nyt boligprojekt. Undgå at være en del af statistikken om uheld i hjemmet.

Tjekliste til at passe på sig selv

Du bør altid stille dig selv en række spørgsmål, inden du går i gang med dit boligbyggeri. Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv:

  • Hvordan passer de på sig selv i byggebranchen? I dag kan du google dig til det meste, herunder hvilke regler byggebranchen skal overholde. Vi vil anbefale dig, at du starter med at undersøge disse regler, da de er baseret på at mindske ulykker.
  • Hvad for noget sikkerhedsudstyr, kan jeg købe? Mange vil bare gerne i gang med deres næste boligprojekt, men du bliver nødt til at tænke over, hvordan du kan passe på dig selv. Skal du f.eks. have en maske på, når du maler? Hvordan passer du på dine knæ, når du lægger fliser. Kan du leje ting hos dit byggemarked, som kan hjælpe dig? Hvordan fungerer en læsserampe?

Spørg en ekspert inden du går i gang

Det er altid en god idé at snakke med en fagmand, inden du går i gang med et byggeprojekt. I dag kan du få hjælp hos de fleste byggemarkeder, da de har ansatte til at rådgive dig.

De fleste fageksperter vil også gerne hjælpe dig, hvis du bare ringer og spørger.

Share.

About Author

Comments are closed.