5 stykker tøj til hverdag og fest

0

Er udvalget i din garderobe efterhånden lidt småt? Det kan være svært at opdatere sin garderobe, hvis man ikke ved, hvad man går efter. Eksempelvis kan nettet hjælpe dig på vej videre, og ønsker du at opdatere dig, så kan du gøre det via nyheder Aarhus, hvor du også kan finde lokalnyheder. Står du hver dag og har tøjkrise og måske endda også til fest i storbyen, så kan du her få 5 styles, der går både til hverdag, fest og nyheder Aarhus.

 

1. Buksedragt

En buksedragt er en helt genial opfindelse. For det første er mange af disse yderst behagelige at have på. Det er rart at gå rundt i en heldragt, hvor der ikke er noget, der strammer. Mange af disse fås nemlig løse, men er stadig meget klædelige og elegante. Du kan dog også fra stramme modeller, hvis du bedst kan lide det. De fås i alle mulige materialer, former og farver samt i korte og lange. Du kan få dem i bomuld, med pailetter, i satin og meget mere. Faktisk bruges buksedragter også til galla eller bryllupper. Men de kan også sagtens benyttes en hverdag, hvor de kan tones ned med et par sneakers for eksempel.

 

2. Skindjakke

En skindjakke har været in i mange år. Faktisk er denne tidløs. Køber du den i sort, kan den bruges til alt. Den giver et råt look, men den kan også sagtens være elegant over en kjole for eksempel. Der findes forskellige typer af skindjakke, hvor nogle er mere rå end andre. Der findes også mange feminine udgaver.

 

3. Pæne, elastiske bukser

Mange kvinder nyder efterhånden at have elastiske bukser på, da de tilpasser ens kropsform. Det gør, at de er behagelige at have på. Disse kan sagtens fås i et elegant og minimalistisk design, så de kan bruges både til hverdag og en festlig aften i byen. Der findes både nogle med elastik øverst, nogle med lynlås og andre med snore. De laves også med blomsterprint, som er totalt in. Du kan vælge et simplet og nedtonet print, hvis du ikke er helt med på for mange farver, og gerne vil kunne bruge dem til alle anledninger.

 

4. Simpel skjorte

Invester i simple skjorter i hvid, grå, lys blå, sort eller lignende. Med disse kan du pifte looket op med diverse smykker til fest, og du kan gøre det mere simpelt i hverdagen. Med en lidt tætsiddende skjorte, kan du få et meget feminint udtryk. Du kan også springe ud i mere løse skjorter, hvilke er behagelige. Tager du nogle, som er lidt længere, kan de også bruges som kjoler. Da kan du gøre dem mere feminine med et bælte.

 

5. Sæt

Det er meget moderne at købe sæt. Det kan være kombinationer af sæt med en top og nogle shorts, eller t-shirt og bukser, en skjorte og nederdel eller en anden kombination. Her er der næsten ingen grænser. Det smarte ved disse er, at du kan dele dem op og bruge en trøje fra et sæt til et par bukser den ene dag, og have sættet på en anden dag. Det giver dig flere valgmuligheder i garderoben. De findes i alle mulige print og materialer.

Share.

About Author

Leave A Reply