5 gode tips til bedre hårpleje

0

Hvis du vil have blankt, blødt og lækkert hår (og det vil langt de fleste kvinder og piger), så er det nødvendigt, at du er villig til at gøre en ekstra indsats for at pleje dit hår. Det er både aktuelt for måden, du vasker, tørrer og styler det på.

 

Herunder finder du fem gode tips til bedre hårpleje, som sikrer, at du plejer og beskytter dit hår på bedst mulig vis. Derfor gør du også klogt i, at følge de nedenstående tips.

 

1. Red dit hår inden, du går i bad

Dit hår er mest skrøbeligt, når det er vådt. Dertil vil håret også blive mere filtret, når det får lov til at suge vand til sig. For bedst at kunne undgå de filtrede lokker, så bør du børste håret, inden du går i bad og inden håret bliver vådt.

 

2. Du bør droppe den daglige hårvask

Håret har ikke godt af, at blive vasket hver dag. Det er nemlig med til at dræne håret for naturlige olier og vil efterlade dit hår helt glansløst. Derfor anbefales det også, at du vælger at droppe den daglige hårvask med shampoo.

 

3. Forkæl håret med en hårkur

Hvis du gerne vil pleje håret mest muligt, så bør du forkæle det med en hårkur ca. hver 7. eller 14. dag. Du kan finde et stort antal lækre hårkure på det danske marked, som f.eks. kunne være fra Redken. Lyder det interessant, så klik her.

 

4. Husk at bruge balsam til rødderne

Der er mange, der tror, at balsam blot skal bruges i spidserne, hvis du gerne vil undgå fladt og tynget hår. Det er dog lidt af en myte. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at give dine hårrødder en tur og ikke blot dine hårspidser.

 

5. Du bør altid bruge god varmebeskyttelse

Det er de færreste, der ikke ved, at varme er ét af de mest skadelige elementer for dit hår. Langt de fleste er dog også klar over, at de ikke kan leve uden f.eks. deres glattejern. Det er dog vigtigt, at du gør brug af noget varmebeskyttelse.

Share.

About Author

Leave A Reply