3 ting der er vigtige, når du køber en sommerkjole

0

For nogle er kjolen en essentiel bestanddel af garderoben, for andre er kjolen noget, man en sjælden gang hopper i til en festlig anledning, eller hvis man føler sig ekstra modig en dag. Uanset dit forhold til kjoler og hvor ofte du går med en, skal den se godt ud, når du har den på. Særligt 3 ting er vigtige at huske, hvis din sommerkjole skal sidde lige i skabet.

Husk den rette facon

Ligesom mennesker kommer kjoler i vidt forskellige længder og former, og derfor ser den rette kjole ikke ens ud for alle. Du skal primært være fokuseret påat finde en kjole, der påbedste vis flatterer til krop og giver facon påden rigtige måde. Tag et godt kig pådig selv i spejlet og find ud af, hvad du gerne vil fremhæve ved din krop, og hvor dine problemområder er. Synes du, at du er lidt bred om hofterne eller bagdelen, kan det være en god idémed en kjole, der sidder tæt om overkroppen og lidt løsere om underkroppen. Vil du gerne have opmærksomheden værk fra overkroppen, er det flot med en A-formet kjole, der holder barmen påplads og skaber en flot proportion.

Husk den rette farve

Det er ikke bare vigtigt, at kjolen sidder godt påkroppen –den skal helst ogsågive dig en god udstråling med dens farver. Husk altid at tænke over din hudfarve, når du vælger kjolens farve. Den lyse hud har brug for kolde farvenuancer, hvorimod mere varme og jordnære farver står rigtig godt sammen med den mørkere hud. Du behøver ikke nødvendigvis at holde dig fra bestemte farver, men vær opmærksom påfarvens undertone, da det er her, forskellen for alvor ligger.

Husk det rette tilbehør

Når du køber kjole, er det naturligvis kjolen, der skal være i fokus, men hvis du gerne vil pynte outfittet lidt ekstra eller give kjolen et personligt præg, er accessories vigtige at huske. Dog skal du passe påikke at bruge for mange accessories –mange smykker er med til at gøre dit look forvirret og usammenhængende frem for at markere din stil. Det er altid kjolen, der skal være i fokus, og ikke dine accessories. Udvælg derfor et par af dine yndlingssmykker, som er unikke for din smag. Påden måde føler du dig endnu bedre tilpas, når kjolen er på.

Share.

About Author

Comments are closed.