3 gode råd til når du skal købe en juicer

0

Danskerne har fået øjnene mere og mere op for juiceverdenen. Ikke nok med at der findes utroligt mange velsmagende typer juice, er de også super sunde. Med en juicer kan du helt selv bestemme, hvad der skal i din juice og dermed få let adgang til din yndlingsjuice, når det passer dig.  

De såkaldte juicere er yderst populære i Danmark. Juice er lækkert, men kan være dyrt at købe, og den købte juicen er ikke altid så sund, som man skulle tro. En juicer i køkkenet er derfor en populær løsning, som gør det muligt at lave din egen juice, hvor du selv er har indflydelse på, hvordan juicen skal være. Overvejer du at investere i en juicer, får du her et par gode råd med på vejen.

Råd til valg af juicer

  • Overvej om en centrifugal- eller slowjuicer passer bedst til dig. Centrifugaljuiceren er for dig, der ønsker let betjening og hurtig juice. Denne type bruger centrifugalkraft til at presse saften ud af ingredienserne og fjerner samtidigt frugtkødet, som ryger i en separat beholder. Generelt er den god til at håndtere frugt og grønsager, der er grove, men knap så god til de blødere frugter såsom bananer. Slowjuiceren giver en fantastisk smag ved at kværne ingredienserne og holder i højere grad på vitaminer og mineraler. Generelt er den god til alle ingredienser, men det kan være nødvendigt at skære dem i mindre stykker.
  • Find en juicer med en god motor. Jo bedre motor, des mere kraft har juiceren. Når du leder efter motorens specifikationer, er det ikke nok at kigge på watt-niveauet, da dette kun angiver juicerens strø Som regel gælder det, at motorkvaliteten er bedre i de dyrere juicere, men spørg altid din forhandler til råds.

Find en juicer, der er nem at gøre ren. Der vil altid være noget rengøring, efter du har lavet juice, men nogle juicere er nemmere at rengøre end andre. Find gerne en model, som er nem at adskille og som eventuelt har dele, der kan komme i opvaskemaskinen.

Share.

About Author

Leave A Reply